Lakatos Ajándék, akit pajtikái csak Ajinak szólítanak egy igazi megváltás volt, amikor megérkezett a Biharkeresztesi Általános Iskola 6. B osztályába.

Aji ugyanis előtte az Állati Szakiskolába járt, ahol a sunatehenészés mellett patkány-buzsgatás tudományát is elsajátította. Bármikor megjelenik egy patkány a környéken, csak kivillantja buzsgó fogsorát és hipnotizálja a patkányt. Most is épp ezt a stratégiát választotta a Patkány magazin fotósával szemben, aki a fénykép elkészítése után annyira buzsgó, hipnotikus állapotba került, hogy hanyadt vágta magát, a kis patkánylábait a levegőbe emelte és így szólt:

-Aji! Veress szét a pinalucskoddal!!!

Ajándék azonban szeret tréfát űzni az ilyesmiből, és ahelyett hogy megtenné, inkább meggyűrűzi kiéhezett kiszolgáltatott áldozatait a fülbevalójával és rózsaszín masnival köti át vergődő tesüket. Ezután rendszerint felfalja őket.

Felmerül a kérdés: Mit keres Aji a patkány-buzsgató a 6. B-ben????

A válasz az inkák ősi könyvében található:

"A patkányisten fogadást rendezett az istenek csarnokában. Az összes isten ajándékot hozott elé, azonban a viszály pózoló, feka istennője, Tyra egy különleges ajándékkal járult a patkányisten elé. Az ajándékot amint felnyitották, borzasztó sötét erők szabadultak fel és kimászott belőle az antikrisztus, aki hipnotizálta a patkányistent, ő ezután odalépett a főistenhez és szétverette a pisijével.... Így száműzték a patkányt az inka Olümposzról és azóta minden évben új testbe költözik és folytatja pusztítását..."

Lakatos Ajándék egy szép napon lopni indult a falusi boltba, amikor egyszercsak útját állta egy különös patkány aki így szólt:

-Kedves hölgy! Olyan hideg van idekint! Eressz be a sunádba!

Ajándék pedig beeresztette. Szélesre tárta sunáját és felszívta a patkányt. Így költözött belé az ősi inkák szelleme!

A bejegyzés trackback címe:

https://fapina.blog.hu/api/trackback/id/tr501130750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása