venuswoman 2009.04.30. 16:10

Troll Annamária

Troll Annamária, vagy népszerűbb nevén a Hegylakó a Gellért-hegy tövében nevelkedett a sziklák között, ahol Szent Gellért pisijével verette szét fiatal arcbőrét. Már gyermekként is ellenállhatatlan vágyat érzett a kiskorúak iránt, de akkoriban pisin nevelkedett testalkata még nem volt elég erős a vadászatra.

Napjainkban viszont, mikor már betöltötte hatezredik (kutyaévekben 857.) életévét, semmi sem tarthatja vissza fejlett és ocsmány trolltestét attól, hogy kisgyermekeket ragadjon magához és falja fel őket élve.

Képünk a Kovács családtól származik, akik gyanútlanul indultak piknikezni a Gellért-hegyre egy szép áprilisi délutánon. Kovács Sánel, a kis Kovács Guccsi édesanyja magával vitte fényképezőgépét, hogy csináljanak pár megható képet az Amerikában élő nagybácsinak, Lujiviton Smith-nek. A kis Guccsit édesapja, Ármáni egy szikla mellé állította, hogy pózoljon úgy, mint unokatestvére, Lákátos Tájra Benksz, hogy egy nap ő lehessen Magyarország Következő Aktmodellje. A kép el is készült és itt látható. Ugye semmi gyanúsat nem látnak rajta?
A szülők sem látták, de a vaku villanása után, Guccsika nyomtalanul eltűnt.
A rendőrség tétlenül állt az eset előtt, ezért a Kovács család a Fapina Oknyomozó Szerkesztőségéhez fordult és lássanak csodát!
Hosszú ébren töltött éjszakák után felfedeztük, hogy a képen látható szikla nem más, mint Troll Annamária! Nézzék csak meg közelebbről! A könnyebb beazonosítás érdekében bekarikáztuk a gyanús jeleket:
Mert mégis mióta hord egy szikla fülbevalót???

NA UGYE.

Sajnos ettől még a kis Guccsi nem került elő, de feltételezzük, hogy Annamária már elfogyasztotta vacsorára, a maradékát pedig másnap reggelire.
És hogy hol van Annamária?
Akit tényleg érdekel, vigyen el egy gyereket sétálni a Gellért-hegyre, biztosan felbukkan!


SZÚRNÁD? (vasvillával a szemét? apró gyermekkézzel a seggét? várjuk a véleményeket, illetve TA hollétéről a tippeket!)

VIGYÁZAT! Nagyon jól álcázza magát!!!

Kategória: Gyilkos Fapina

A bejegyzés trackback címe:

https://fapina.blog.hu/api/trackback/id/tr401095901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása