A képen látható hölgy a messze földön híres Csecses Ildi és csecsei: Tom és Jerry.
Csecses Ildinek mindenki imádja a csecseit, ezért is hívják Csecses Ildinek. Ő azonban szereti, ha a férfiak nem csak ezt látják benne. Ugyanis Csecses Ildi nem akármilyen suna, ő egy igazi szemöldökistennő!
Szemöldöke úgy ível mint két elfekvő domb szeme virága felett, ami alatt hegyként nyugszik Ildi orrocskája. Bizony-bizony, kész földrajzi jelenség ez a lyány, nézzék meg a szájat! Mélyebb, mint a Mariana-árok! Pedig Marinak aztán igazán mély a torka!
Csecses Ildinek azonban van mindezeknél egy sokkal fontosabb tulajdonsága. Ez pedig nem más, mint ősi hobbija, a sunatehenészés!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ildi az itt látható képen épp kibukkanó sunájával készül megszelidíteni a vad tehenet, aki a kanapét sunázza hevesen.
Nehogy azt gondoljuk, hogy Ildinek könnyű a dolga!
A csecseivel itt ugyanis semmire nem megy! A tehénnek úgyis nagyobbak vannak. A teheneket egyáltalán nem érdeklik a csecsek.
Bezzeg a sunák!
Csecses Ildi már tapasztalt sunatehenészlány, ezért tudja, hogyan villantsa ki sunáját, hogyan csábítsa oda a tehenet, akit aztán Ildi fehér csizmája sosem enged ki többé a suna rejtekéból.

Érdeklik a részletek? Nézze minden sunadayen este 8kor* a National Geographicet, hiszen ott adják a Sunatehenészlányok akcióban című érdekfeszítő és izgalmas dokumentumfilmet!

*Rögtön a Pakoljmánkik kalandjai után!

 


Csak hogy a Kedves Olvasók érzékeljék a CSECSEK hangsúlyosságát a posztban...

1 komment

Címkék: suna

A bejegyzés trackback címe:

https://fapina.blog.hu/api/trackback/id/tr511130641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

repüla 2009.05.19. 00:53:36

jólvan bro!! :D

látom elemedben vagy!! ;)
süti beállítások módosítása