Éppen legújabb aranybányánkat, a MyVipet böngésztem lehetséges fapinákért, mikor rátaláltam Chrisre, az első faemonkra!!!
A srác egyszerűen fantasztikus!
Természetesen máris heves levelezést folytatok vele, és holnap randizunk is suli után (csak után, mert ha nem megy be, tuti nem veszik fel gimibe), és már nagyon várom, bár kicsit félek, hogy a fiúkhoz vonzódik, vagy hogy nem tudok majd ellenállni ocsmány fantasztikus felsőtestének és a majdnem kificcenő pubiszőrös farkának.
Csillogó NyilvánNemPhotoshoppolt zöld szemeiről pedig már ne is beszéljünk, szerintem tiszta HARRRy Potter, és ez annyira IZGATÓ.

Persze a srác (?) egyértelműen az enyém, de azért jó blogger módjára úgy illik ha megkérdezem a Lelkes Olvasóközönséget: SUNÁZNÁD A PUBISZŐRÉT?

A bejegyzés trackback címe:

https://fapina.blog.hu/api/trackback/id/tr91069370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

repüla 2009.04.16. 20:12:41

hééé dia!!! mit csinál ez itt??? :D :D :D
süti beállítások módosítása