Képünkön Aranka látható, aki a Grínpissz magyarországi szervezetének elnökasszonya. A Grínpissz név azonban ne tévesszen meg senkit... itt ugyanis szó sincs a hírhedt környezetvédő csoportról. Aranka valami sokkal durvább szervezet tagja. A Grínpissz azokat az öntudatos, modern nőket fogja össze, akik vállalják ország világ előtt, hogy a pisijük bizony... it's green again... and again and again...

Nap mint nap szembe kell nézniük a zöld pisi által emelt gyakran áthatolhatatlan akadályokkal. Gondoljatok csak bele milyen szörnyű lehet?!

A húgykő a WC mögött nem sárga, hanem ZÖLD... A folt a Tenny Ladyn nem sárga, hanem ZÖLD... Ha véletlenül a férfi WCt használná és a pissoirba hugyozna, mindenki látná, hogy a pisije igazából nem sárga, hanem ZÖLD!!!

Az emberek kirekesztik őket, azonban szerencsére ő megtalálta azt amiben kiteljesítheti személyiségét. Modellügynökséget alapított, ahol ő lehet a Green Tájrabenksz. Itt épp legújabb tanítványát, Petőfi Sándort fényképezi a Nemzeti Múzeum előtt, ahol megmutatja neki, hogy hatalmas különbség van az Anyám tyúkja és a Nemzeti dal között.

Aranka korához képest módfelett trendin öltözködik. Már szinte lukaznám... SZINTE... Formás kis lábain az a fehér cipő a bárányok gecis gyapját juttatja eszünkbe, a zöld neccharisnya egy kis pajkos erotikát visz az amúgy nagyon szolid kompozícióba, nadrágja természetesen zöld, hiszen Aranka elővigyázatos és a vizelettartási problémáira is gondol előre, nehogy rosszul süljön el a dolog, ha kilukad a pelenka... :O. Fölsőjét a Rajplázah Dóccsegábbáná Oridzsinöl $€ boltjában vette, a parókájáról pedig az Országos Onkológiai Intézet gondoskodott. A zöld fejpánt szintén csak elővigyázatosság... Kituggya?? Lehet valamelyik összejövetelen egy másik klubtag fejenhugyozza... Azért így kevésbé feltűnő egy zöld folt... Végezetük kiemelném a Saturnos szatyrot, amiben Aranka a Hyper Giga Tenna Lady Ultra Greent tartja, de csak azért veszi mert 10 Ftba kerül akcijósan!! A FUKAR MINDENIT!!! :O

 

Ha olyan akarsz lenni, mint Aranka, tárcsázd a 0690-603779 zöld számot és kérj időpontot Olgától.

 

Végezetül pedig:

A Fapina Blog kategóriája: Zöld Pina

SZÚRNÁD? SUNÁZNÁD? NYULAZNÁD? vagy tán LUKAZNÁD????

A válaszokat szintén Olgának küldjétek!

A bejegyzés trackback címe:

https://fapina.blog.hu/api/trackback/id/tr411110539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása