Íme a legjobb drúgok! Két horrorsó gyévocska pózol itt a tükör előtt, csak arról gavarittyolnak már mióta, hogy valami keményfaszú málcsik megtilitolizza őket, nem ám valami sztárüj csolovek. Hádde milyen rajos már a pláttyéjuk! A lejopárdmintás fejpánt csak kiemeli a cunci kis licójukat. Mingyán kificcen már  a bolsoj nagy grúgyjuk is. Ahogy így vígyelem őket, már látom, hogy nem valami vónnüj brácsnüj bandával van dolgunk. Már vigyorog is a glázom ha csak arra gondolok, hogy a kis zubátlan rótjukkal szopják a faszomat vagy valami véscs. Esténként gyakran eljárnak a Duke of Bank Dance Hallba, ahol kornyintják a feketemoslékot meg szívják a tüdővészt.

Ha szeretnél velük tüdővészt szívni vagy ha a faszod szeretnéd, hogy szívják, akkor küldd a sztáraja ptyíca szót a 0690 603 779-re és kérd a horrorsó Olgát.

A bejegyzés trackback címe:

https://fapina.blog.hu/api/trackback/id/tr81124323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

streetfighter 2009.05.16. 13:38:34

Horrorsó gyévocskák ezek, Ó testvéreim, bár a jobb oldali egy málenkissé ijesztő...
süti beállítások módosítása