Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

venuswoman 2009.04.02. 19:10

A titokzatos G20

Nagy Antalné a tüzes hajzuhatagú szexistennő, Nagysimonyi legnagyobb sztárja, főleg mióta elvégezte a Káma Szutra mesteri fokozatát. Azóta tanítja a helyi asszonyoknak, hogyan érjék el a G20-csúcsot (gyengébbek kedvéért a G20-csúcs a G pont által elért 20, egymást követő orgazmus), de rajta kívül még senkinek sem sikerült.
Antalné híres még edzett hüvelyizomzatáról, Nagysimonyi kocsmárosa gyakran fordul hozzá, ha nem találja a sörnyitóját, hiszen Antalné feszes puncijával bármit azonnal szétroppant.
2007-ben egy hihetetlen rekordot állított fel, amit azóta senki nem tudott megdönteni: egy óra alatt 50 tehenet fejt meg, és mindezt kizárólag a vaginája segítségével!!!
Antalné blogunknak elmondta, úgy érzi, a rekord óta kiégett, és inkább nyugdíjba vonult. Azóta egyedül él a falu szélén, és a helyiek azt beszélik, elméje megbomlott, de sunája még mindig feszes és folyton buzsog. A babona szerint minden teliholdkor elragad egy fiatal, érintetlen fiút és megerőszakolja hüvelyizmaival.
A rossz hírek ellenére a zsenge szűz leányok szívesen látogatják Antalnét, aki egy kutyafasz ellenében szívesen oktatja a nőket a G20-ra.

A fapina blog kategóriája: VASPINA

Ha valakinek felkeltettük az érdeklődését Antalné iránt (nyugi, az Antalné csak álca, nincs sehol semmilyen villásfaszú Antal aki seggbebassza felesége szeretőit), az bátran tárcsázza a 06 90 603 779-es nem emeltdíjas telefonszámot és kérje Olgát! (Sörnyitáson, szexen és tehénfejésen kívül tökéletesen alkalmas autószerelésre, fűnyírásra, gyorsírásra, uborkaszeletelésre, utcaseprésre, kutyaszarszedésre, és akkor még csak a vaginájával végzett tevékenységekből emeltünk ki párat! Hívd Antalnét, és legyen G20-ad MÉG MA!)

A bejegyzés trackback címe:

https://fapina.blog.hu/api/trackback/id/tr201042374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harrr 2009.04.02. 21:13:45

hééé, a "buzsog a sunám" kifejezés le van védve. általam! venuswoman, te csak a másik variációt használhatod! (esetleg a harrrblogon a sunásat is :))
süti beállítások módosítása