Végh Béla idén nyáron tölti be 69. életévét. Ő bizony a lakótelep legvédettebb állatfaja, a kihalás szélén álló palackfaszú delfin. A rengeteg palack azt mutatja, hogy valószínűleg egy polip (nem, nem a Balázs) is lehet a felmenői között. Kidolgozott felsőtestére szeret matyóhímzéses felsőket húzni, melyek odavonzzák a buzsgó sunájú asszonykák tekintetét. A helyi rajhcsáveszek mindig a sarokról lesik öreg példaképüket, és reménykednek benne, hogy egy nap nekik is ennyi palackfaszuk lesz.
Bélának egészen kiskora óta szemüveget kell viselnie, mivel már akkoris annyit baszta a nőket, hogy beleromlott a látása (bizonyos egyedeknél ez védekező mechanizmus volt, de mint minden cukiságnak, Bélának is a legfontosabb a fajfenntartás). Éppen ezért a tavasz beköszöntével mindig felveszi a buzsgó sunákat jelképező rózsaszín sapiját és eljárja párzási táncát, amibe a lába is belepirul és amitől a lakótelep aszfaltja is megreped.

Te hagynád, hogy sunázzon?

 

[A fotó származási helye a mélyen tisztelt napiszar.]
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fapina.blog.hu/api/trackback/id/tr441053590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2009.04.08. 12:25:02

ezt nem akartam a posztba írni, de barney-nak jobban áll a rózsaszín haj :)
süti beállítások módosítása