Bizony, kedves blogunk műveli is az olvasóközönséget, ugyanis bemutatja ezt az egészen bámulatos és újszerű irányzatot, a feminizmust.
A feminizmus egy nagyon kedves irányzat, a nőkért harcol meg ilyesmi. Ez eddig nagyon fasza, mert örülök, hogy járhatok egyetemre meg szavazhatok (bár tulajdonképpen akar a halál fasza szavazni, na mindegy), de a feministák tulajdonképpen RONDA BASZATLAN LESZBIKUSOK. (Szinte már fapinák! Szinte.)
Képünkön Betty Friedan látható, aki egy randomszépség (teljesen véletlenszerűen választottam ki pár feminista név közül és láss csodát, ronda, mint a szar, bár ezt nagyon próbálja leplezni szolid (??? - ilyen piros szájat megengedhetünk egy feministának?) sminkjével, inkább kevesebb, mint több sikerrel), ha találok valaha is egy szép feministát, ígérem felkerül majd az is a blogra. De miért is lenne egy szép nő feminista? Vagy leszbikus? (Az élet nagy kérdései. Számomra.)

Szóval a kérdésem: Betty Friedan - DUGNÁD??? (Persze, ha hagyná... Na jó, meg ha még élne, bár ízlés dolga...)

Ja és utóirat minden feminista olvasónak meg intellektuális faszkalapnak, hogy nem kérek kioktatást a feminizmusról, ez a fapina blog, itt azt mondok róluk és akárkiről amit csak akarok. És nálunk nincs szólásszabadság, akinek nem tetszik a hozzászólása vagy a nickje, azt letörlöm, kitiltom, posztot írok róla! :D

És utóirat kettő, hogy azon kevés nőre, akit szeretek, nem vonatkozik a gyűlölet, de a TÖBBI! Na majd egyszer írok egy szívhez szóló kis posztot arról, hogy mi is a bajom a nőkkel, meg mi lenne a még nagyobb bajom, ha párkapcsolatban kéne élnem eggyel.

Ja és az utóirat három, hogy ezt a posztot csak azért írtam, mert valaki dúdolt a szomszédban (nagyon remélem, hogy csak a szomszédban), és addig nem mertem lefeküdni aludni. XD
Szóval bocsi a színvonalért. Majd igyekszem. Puszi.

A bejegyzés trackback címe:

https://fapina.blog.hu/api/trackback/id/tr261036566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása