A fapina blog felfedezőcsapata egy csodás oldalt talált az interneten, ez nem más, mint a bogácsi flamingó diszkódizsi űberdizájnos honlapja, azon belül is annak galériája.

Bár Bogács nem a világ közepe, de Szotyvadtretkestől Egyházasdengelegig itt vannak a legnagyobb partyk! Íme egy kis ízelítő a vad borsodi éjszakából! ;)

Noshát íme Laci, a helyi TSZ elsőszámú szarpakolója. Húsvétra kapott a családjától egy Taft Fresh Breeze Look zselét, hogy trendy legyen a frizkója. A party előtt sikerült belőnie a séróját, amolyan szélfútta kaliforniai szörfösfiú stílusban. Mellette szeretője Margit riadtan vette észre, hogy férje felkelt a Győzike show mellől és utánajött a diszkóba, hogy jól megverje, amiért megcsalja. Margit ugyanis tudja mi a jó... Laci fasza 30 év kemény mezőgazdasági munka után is úgy áll, mint a CÖVEK! Margit mellett zsuzsi gubbaszt, akinek a disznótoroskor egy villás végű husánggal mindkét szemét kiégették. Már jobban van, hazaengedték a gyöngyösi kórházból, de éjszakánként sokat szokott sírni, ugyanis emiatt elhagyta a barátja... :(

Kicsoda mondta, hogy Bogácson nincs turizmus?! Íme két látogató egyenesen az alfa holdbázisról!! A bal oldalon áll alfa185BCG9. Ideútban túl közel repültek a naphoz, ezért nagyon lebarnult szegényke, a kontrasztot egy az ecseri piacon vett Csennöl márkájú áttetsző, esztétikus, fehér toppal próbálja ellensúlyozni. Oldalán PSgamma45C7, aki földi életének első heteiben már munkát is talált! Jelenleg a 3-as út menti Tempo benzinkútban dolgozik pultoslányként, illetve mellékesnént ukrán és török tranzitkamionosok léceit vaxolja túlórában. A háttérben KMPTZ kapitány suhan el épp és a foszforeszkáló hajguminak álcázott teleportálógépével épp egy új csillagrendszert készül felfedezni.

Húbazzeeg! mingyár iderepülázok! JAH SE

Képünkön Praszkovja Fjodorovna látható. Moldovában nőtt fel, a transznisztriai háború alatt menekült nyugatra. Miután kiengedték a biharkeresztesi menekülttáborból, úgy érezte valami olyasmibe kell fognia, amivel az emberiség javát tudja szolgálni, ezért éjjelenként formás idomaival szórakoztatja izgatott közönségét.

Jellegzetesen szép orrcsontját külön kihangsúlyozza a szemei körül lévő 2 fehér folt, melyet napszemüvegben szolizás közben szerzett. PF próbál ügyelni az egészségére és a Joyban azon kívül, hogy nem előnyös a hurka még azt is olvasta, hogy az UV káros a szemnek, ezért kizárólag napszemüvegben hajlandó szoláriumba járni!

 

 

Képünkön Bővérű Jucika és Perverz János láthatóak. János a helyi általános iskolába pedellusa, gyakran szokott másodikos gyermekeket hátravinni a kiskertbe és megbuzsogtatja a suncikájukat. Emellett, ha gyerekpina nincs a közelben, Tutti Frutti Partyt olvas, melyre általában a fél havi fizetését elkölti. Annyira nem tud megválni pósztereitől, hogy még a diszkóba is magával hozza őket és kiragasztja a falra, hogy densz közben is verhesse a faszát. Jucika már nem bírja férje szexmániáját, könnyeivel küszködve állt stábunk elé egy Bacardi breezert szorongatva, mint az utolsó mentsvárat. Már a Josibárátban is voltak, de János sehogy sem közeledik jobban Jucikához, aki a disznóvágás minden színében pompázó frizurájával próbálja visszaédesgetni a hitvesi ágyba férjét.

Szandra és Dzsennifferr a legeslegjobb barinők. Miután 17 évesen sikerült elballagnia az általános iskolából, Dzsennifferr kapott 5000 Ft-ot, melyet a szülei különítettek el a segélyből, hogy most aztán rúgjon ki a hámból, mert megérdemli. Szólt is rögvest Szandrának és már süvítettek is a kövesdi Tecsóba, ahol a 7végén sale volt a téli szezonból visszamaradt "Granny" márkájú rózsaszín fürdőköpenyekre. Még szerencse, hogy Szandra Szerencsre (micsoda szóvicc XDD) jár varrónőképzőbe, így nem okozott problémát számára h Dzsennynek partypulcsit fabrikáljon a fürdőköpenyből. Szandy a frufrujára különösen büszke, hosszas munkával szokta elkészíteni. A titka, hogy jó vastagon bekeni disznózsírral, majd random belevagdos a baltájukkal a lazább hatás kedvéért.

Nem a külső a fontos! Csak a lélek legyen mély (na meg a suna), vallja Szelíd Balázs, aki a hétvégén kérte meg Csököttfejű Aranka kezét. Aranka azóta is büszkén hordja az eljegyzési pulóverét. Az arca a nitrohigító szipuzástól lett ilyen kibaszottul ocsmány szegénynek, de mivel gyermekeket szeretnének, Aranka próbál lejönni a szerről. Viszontagságos küzdelmeiben Balázs minden további nélkül támogatja. EGY IGAZI FÉRFI!!

Tündi és Bündi már nagyon készen vannak. Tündi annyira el akart jönni a partyba, hogy még a bal tüdejét is eladta a szervkereskedőknek, hogy ki tudja fizetni a belépőt és, hogy vehessen magának egy Dóccsegábbáná kezeslábast a piacon. Most épp sebeit fájlalja, már sejti, hogy a veséjét is kivették... Bündi csak mosolyog az egészen és várja, hogy mikor szakít ki egy húsosabb darabot a füléből a 2 kilós gecinagy fülbevalója. Egészen jobbra egy titokzatos férfi közeledik, aki be fog adni Tündinek egy kábítóinjekciót, hogy kivehesse a máját is, Bündit pedig csak el akarja rabolni és szanaszéjjel baszni a diszkó melletti focipályán.

Há'kell egy kis szórakozás! Így mondják a kemény munkában megfáradt Kolompár családban. Szidónia és Achilles épp jókor érkeztek, pont belecsobbantak a party legjavába. Szidónia szépségtippeit egy igazi ikontól, Kiszel Tündétől lesi el. MINDENBEN hozzá szeretne hasonlítani, ezért szemöldökét időnként megtoldja egy kis kutyaszőrrel ha nem lenne elég vastag. Szolid vonalakkal igyekszik kiemelni igéző tekintetét, fogait pedig Blédámeddel fehéríti és nem fél megmutatni. Az ínyvillantást ugyan még nem műveli Danka-szinten, de igyekszik fejlődni. Izzadtságát hagyja, hogy erotikusan gyöngyözzön a homlokán, lássa csak mindenki, hogy belül mélyen buzsog a kéjtől. Férje Achilles pólója feliratával demonstrálja, hogy igazából Indiából származik, lévén öntudatos cigány kisebbségi polgár.

Ferkó igazi vagánycsávó. Ez tömérdek dologból látható: egyrészt, hagyja, hogy a legénytoll, mely szája felett pelyhedzik szépen megnőjön, mivel a dús bajusz nagyon macsós manapság. Másrészt egy távoli ország zászlóját viseli magán, ahova narancsot szedni vitte ki egy miskolci vállalkozó. Miután kiértek kirabolták őket és kibaszták egy London nevű városba, ahonnan halált megvető bátorsággal jutott haza, most pedig itt ül 15 éves barátnőjével Natasával, aki teljesen megvadul a kozmopolita, világjáró Farkó sztorijaitól. Szemében tombol a tűz, legszívesebben letépné magáról anyukája bordó kombinéját, rávettné megát Ferkóra és leszopná a bajuszát!

Záróképnek fénysebességű Rozit hagytuk. Rozi egy szuperhíró, aki életét a hópárducok védelmének szenteli, ugyanis szerinte nagyon szép topokat lehet a bundájukból csinálni. most is épp a Himalájáról süvített ide, áttörve a téridő kontinuumon. Éva, a helyi madame azonban meg se lepődik. Épp átéléssel néz a kamerába és arra gondol, hogy van-e még szene, illetve, hogy hány megabájttal töltődik a sorija. A helyi legények Rozi becsapódása után a vészkijárat felé menekültek, ugyanis aszitték, hogy meteor zuhant a szórakozóhelyre, ám szerencsére csak Rozi sugársunája volt az!

 

újabb poszt várható rövidesen, ÉLŐ TUDÓSÍTÁS A FLAMINGÓ DISZKÓBÓL a jövő héten! Stay tuned! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://fapina.blog.hu/api/trackback/id/tr761081253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2009.04.23. 19:51:46

NEKEM SZIMPATIKUSAK :D
am már cs 24 óra, és lehet minden megváltozik ;) de ez csak egy sejtés ^^

tszajko 2009.04.23. 23:28:24

NEM HISZEM EL! NEM HISZEM EL!

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2009.05.06. 22:39:09

röhögtem egy fél órát... kössz venus

repüla 2009.05.08. 20:46:26

nekem köszönd, ÉN ÍRTAM!!!! :D
süti beállítások módosítása