Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Raj Mari a legnagyobb sunci baby a MyVipen, egyszer még egy Gay Fish-t is szült, azóta ilyen kielégült ábrázattal tölti mindennapjait. (Ennek tökéletesítésében Tájra segített neki, mert van különbség ahh és aaahhhhhhhh között!!!!)
Marinak kiskorában egy szerencsétlen baleset alkalmával a szeme alá szartak, amit azóta se tudott lemosni, pedig sokat verette a pisijével, hogy lejöjjön, de ez olyan makacs folt amivel még Cili Bang, a szomszédasszony se tudott elbánni, pedig ő nagyon jó pisiben.
Mari azért tette fel erotikus kék habtestét MyVipre, hogy megtalálja az igazit.
Ő ugyanis egészen apró gyermekkora óta arról álmodozik, hogy megérkezik hozzá a Blonde Prince In The White Horse és levereti a pisijével a szart a szeme alól.
Mari egyszer még a 180 centis fasz támadását és visszaVERTE, azóta is folyik háza mellett a geci, el is nevezte a folyót Rajnának és azon úsztatja kacsáit, hogy nagyra nőjenek és sima legyen a tolluk, hogy jól csússzanak, mikor feldugja őket a sunájába.

Ha szeretnél Marinak adományozni, hívd a 06 90 603 779-es nem emeltdíjas számot és kérd Olgát!

Btw SUNÁZNÁD?
Ha igen és nincs 180 centis farkad, illetve nem vagy egy blonde prince in the white horse, akkor van egy kurva rossz hírem, konkrétan az, hogy NEM FOGOD.

A bejegyzés trackback címe:

https://fapina.blog.hu/api/trackback/id/tr21067250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása