repüla 2009.03.31. 21:03

FASUNA

Úgy éreztük kötelességünk tudatni veletek, hogy kikkel is álltok szemben, ezért, ezúton bemutatjuk nektek telefonos ügyfélszolgálatunk fürge nyelvű alkalmazottját Olgát:

SUNÁZNÁD???

 

Olga számos ál(lat) néven is publikál!! Íme egy örökbecsű, klasszikus történet olga tollából!:

 

A teknősbéka és a nyúl története:

Egyszer a nyúl át akart menni a hídon. De a túloldalon egy buja tekintetű teknős tanyázott. A nyúl szelíden beletúrt a szőrébe (mármint a sajátjába), megemelte dús kebleit, majd öntudatos modern nőként elindult a túloldalra (egy vibrátorral -sikertelen aktus esetére- és egy csomag esemény utáni tablettával felszerelkezve.)
A teknős megvakarta megduzzadt heréit, érezte ereiben a vibrálást, mely vibrálásra -sajnos- rögvest el is élvezett hatalmas teknős-sperma tengerrel borítva be a tájat. A nyulat az áradat a folyóba taszította, ahol az erős sodrás egy busát varázsolt elébe.
-Ó kedves busa-mondotta a nyúl.-Kielégítene?
-Természetesen.-válaszolta a busa készségesen, majd megvakarta megduzzadt heréit, érezte ereiben a lüktetést, és el is élvezett.
A busasperma gejzírként tört fel a folyóból, nyulunkat újabb szexuális dimenziókba repítve.
Ekkor találkozott a nyúl a sassal...

Sajnos Olga nem írhatta tovább a történetet, mert ütközött az erkölcseivel, de ha felhívod, akkor neked szívesen belesúgja a füledbe, hogy mi történt a nyúl és a sas között...

Ha pedig esetleg a busaszex felől érdeklődnél, kérlek keresd fel partneroldalunkat, a fitymakresz.hu-t, ők szívesen felvilágosítanak. EZ UGYANIS EGY SZEXMENTES FAPINA BLOG... sajnáljuk =(

A bejegyzés trackback címe:

https://fapina.blog.hu/api/trackback/id/tr121038393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2009.04.01. 12:48:50

istenem, olga és az erotikus állatmesék írói karrierem csúcsai :D
meg a kép is fasza lett XDDD
süti beállítások módosítása