Glemörösz Jolán Sunagézatelepen él már 93 éve, és még sosem kelt fel a képen látható fotelból.
Az anyja is ide szülte, és azóta itt üldögél, és a Hihetetlen Magazint olvassa (az összes példány látható a kis sámlin).
Jolán a Hihetetlen Magazin Legnagyobb RAJongója, sok Hihetetlen gálát szervezett a fotelja köré.
Ezeken mindig ő nyerte a Legrajabb Olvasó kitüntetést és a LegHihetetlenebb Suna díjat is, érmeit azóta is büszkén viseli nyakában.

Nyilván a Perverz Olvasóban már az elején felmerült a kérdés, hová tévedt Jolán keze? Talán egy Hihetetlen Magazint próbál feldugni magának? Talán hüvelygombát szed a bozótban? Talán az elrejtett érmeket keresi? Talán valami hihetetlen dolgot művel odalenn???
Az évszázad rejtélyével állunk szembe, aki megfejti, megnyerheti a Szent Grált műanyagból és a Hihetetlen Magazin legújabb számát!
[Szt Grál: 420 ft
Hihetetlen Magazin májusi szám: 750 ft + áfa
Az élmény: FELBECSÜLHETETLEN.]

De térjünk is gyorsan vissza Jolánra, mert a végén még elszökik a fotelból!
Hiszen az egész fénykép egy Hihetetlen Rejtély! Mi az a narancssárga törölköző a háttérben? Vajon mit takargat vele Jolán?? Talán Isten lányát, Krisztus nővérét? Vagy egy időkaput? Esetleg egy szellemet, akit etikusan levadásztak?

És mi ez a fehér ing? Egy erotikus android tulajdona? Vagy egy békét jelképező zászló a fajok háborújában? Esetleg űrlények szálltak le Jolán kanapéjára, kiszívták az agyát, amiből turmixot készítettek (Testépítő űrlények?), megitták, majd egy inggel megtörölték a szájukat, de mivel koszos lett és ők etikus űrlények, kimosták és kiterítették száradni? És miért nem száradt még meg az ing? Talán Hitler szelleme megszállta?

És mi az a vörös bársony a háttérben? Vérvonalak? Vagy életre kelt a sunagézatelepi Gólem? Vagy az csak egy másik törölköző? Vagy az egész csak átverés, és rég robotok uralják a Földet, mi pedig csak programok vagyunk?

És különbenis, miért van óhéberül ráírva a kanapéra, hogy "A Szabadkőművesek harcosa, Barack Obama irányítja a világot és ez amúgy az egydollároson is el van rejtve!"?

CSUPA HIHETETLEN REJTÉLY!!! És vajon mi a válasz?
Kiderül a Hihetetlen Magazin következő számából! Fizessen elő rá a 06 90 603 779, gecire nem emeltdíjas számon!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://fapina.blog.hu/api/trackback/id/tr261099631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása