A mai reggelen indult útjára a Józsefváros Következő Sunamodellje című műsor, a híres Lákátos Tájra Benksz vezetésével, és (a pénzügyi válság következtében csupán) egyetlen versenyzővel, Oláh Nanette-tel.
A mellékelt képen láthatjuk őket elég hiányos öltözékben, ami bizony nagyon izgató lenne, ha Nanette-nek lenne melle, nem csak köldöke!
Ha érdeklik a verseny részletei, kattintson a továbbra!!!!!

 





A verseny bizony nem csupán játék és mese, Nanette máris a sunavilág legnagyobb csapdájába esett: minden órában alaposan meghánytatja magát, mindezt Tájra utasításaira teszi, aki közben indiai táncot jár a szomszéd fülkében.
[A WC ülőke azért sárga, mert Tájra szétverette a pisijével.]



Nanette első fotózása nem sikerült túl rajul, ugyanis a fiatal lyány nem vitt elég életet a zuhanyrózsa-lovaglásba.
Jobb kezével azért is mutat fákjút mert már nagyon elege van a fotózásból, meg abból, hogy minden rajhcsávóh azzal utasítja vissza, hogy nem léteznek a mellei.
Nanette tehát nagyon boldogtalannak tűnik, mégis mosolyog, mert jól látja magát a zuhanyrózsa fejében.

Záróképünkön láthatjuk, amint a fantasztikus és tökéletes Tájra Benksz megmutatja mi a különbség két hasonlónak tűnő zuhanyrózsa-lovaglás között.
Ebben mindigis nagyon tehetséges volt.

 

 

 

 


[A játékosokért külön köszönet a hugomnak.
Minden más, a fényképen látható tárgy NEM LOPOTT, ha megegyezne egy Ön tulajdonában állt, majd eltűnt tárggyal az csak a véletlen vagy a képzelet szüleménye lehet.
És végül, de nem utolsósorban szeretnék köszönetet mondani Tájrának, aki végig mellettem állt és megtanította mi a különbség ez: o.O és ez: O.o között!!!]

A bejegyzés trackback címe:

https://fapina.blog.hu/api/trackback/id/tr781057954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harrr 2009.04.10. 17:08:24

ez zseniális lett diácska drága! ha csak nanettre gondolok röhögnöm kell. egyetlen amit hiányoltam a képekről: a leopárdmintás faszágy :)
süti beállítások módosítása